HydroFLOW S38

Uzdatniacz wody HydroFLOW S38 w Kentucky Fried Chicken.

Uzdatniacze wody HydroFLOW S38  dla gastronomii.

Zaplecza kuchenne to miejsca gdzie wykorzystuje się znaczne ilości wody w różnych temperaturach.

Mamy tu zmywarki gastronomiczne, ekspresy do kawy, podgrzewacze wody do mycia, kostkarki do lodu, wytwornice pary i inne urządzenia na przykład bemary.

W USA od lat uzdatniacze wody HydroFLOW wykorzystywane są przez restauratorów. Zdobyły wiele nagród ze względu na korzyści ekonomiczne i obsługowe, jakie dają użytkownikom.

 

 

Również w Europie i w Polsce uzdatniacze HydroFLOW S38 są często wybierane przez restauratorów.

Chronią urządzenia przed powstawaniem twardych osadów mineralnych w tyk ekspresy i kostkarki. Zabezpieczają instalacje i urządzenia przed powstawaniem osadów biologicznych – biofilm. Dezynfekują wodę i usuwają bakterie E. Coli z wody i instalacji wodnych.

 

HydroFLOW - gastronomia

 

Wszystko to gwarantują uzdatniacze HydroFLOW i co niezmiernie istotne bez zmiany składu chemicznego wody, bez obsługi i serwisowania.

Przykładowe zastosowanie 4 uzdatniaczy HydroFLOW S38 w restauracji Kentucky Fried Chicken/Taco Bell, która zasilana jest twardą wodą  pobieraną z sieci miejskiej.

Uzdatniacz wody w Kentucky Fried Chicken  – plik do pobrania w tym miejscu.

Czytaj także:

Skażona woda ze studni

Uzdatnianie wody studziennej Wirusy, bakterie, grzyby w wodzie studziennej. Istotne elementy na które warto zwrócić uwagę przy korzystaniu z wody studziennej. Wodę z niesprawdzonych źródeł  w tym ze studni należy traktować… Czytaj dalej